Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting and Food Expo. Unidade: FCF
Subjects: ENZIMAS, MANDIOCA, ANÁLISE DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VEIGA, Érika Mattos da et al. Characterization of a heat stable alpha-amylase from Amazonian variety of cassava roots (Manihot esculenta Crantz). 2002, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2002. . Acesso em: 03 maio 2024.APA
Veiga, É. M. da, Pires, T. da C. R., Finardi Filho, F., & Picanço-Magalhães, C. (2002). Characterization of a heat stable alpha-amylase from Amazonian variety of cassava roots (Manihot esculenta Crantz). In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.NLM
Veiga ÉM da, Pires T da CR, Finardi Filho F, Picanço-Magalhães C. Characterization of a heat stable alpha-amylase from Amazonian variety of cassava roots (Manihot esculenta Crantz). Book of Abstracts. 2002 ;[citado 2024 maio 03 ]Vancouver
Veiga ÉM da, Pires T da CR, Finardi Filho F, Picanço-Magalhães C. Characterization of a heat stable alpha-amylase from Amazonian variety of cassava roots (Manihot esculenta Crantz). Book of Abstracts. 2002 ;[citado 2024 maio 03 ]